“Zij heeft mij laten inzien welke talenten, kracht en energie ik heb”

Toen ik er op mijn 38e achter kwam dat zoiets als beelddenken bestaat en belangrijker nog dat ik een beelddenker ben, ging er een wereld voor me open. lk bleek immers anders te denken dan de meeste mensen en ook mijn scherpe zintuigen kregen een naam: hoogsensitiviteit. Er vielen een heleboel kwartjes, maar er rezen ook een hoop vragen over het omgaan met hoogsensitiviteit en over het effect von beelddenken op de interactie met andere mensen. Zo ben ik bij Karin terecht gekomen. Zij heeft mij laten inzien welke talenten, kracht en energie ik heb en hoe ik deze kan inzetten in het dagelijks leven. Ook heeft zij praktische handvatten gegeven voor de omgang met alle prikkels die dagelijks een weg naar binnen vinden. Meer verbinding tussen hoofd en gevoel, maken dat die ongebreidelde gedachtegang die de hele dag doorgaat, wordt onderbroken en ik weer vanuit rust kon denken en handelen. Karin weet je op je gemak te stellen, voelt je feilloos aan en weet de vinger op de zere plek te leggen. Het beelddenken gebruikt ze daarbij als instrument om snel tot de kern te komen. Ze zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen en nieuwe energie maar wel in rust de deur uitstapt.

“Ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven de dingen die ik van Karin geleerd heb, zal gebruiken”

Het coachen van Karin is ontzettend fijn. Het gaf mij het gevoel dat ik alles kwijt kon en nergens voor werd veroordeeld. ik denk dat dit komt omdat het wordt aangepast naar je eigen voorkeuren. Ook is ze er altijd voor je mocht je het ineens lastig krijgen en even hulp nodig hebben. Uiteindelijk heeft het mij heel veel sterker in mijn schoenen laten staan en me geholpen moeilijke situaties op te lossen door telkens dat extra duwtje in de rug te krijgen. Ook heeft het me geleerd hoe ik rustig en helder kan blijven tijdens lastige en emotionele situaties wanneer dat nodig was. ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven de dingen die ik van Karin geleerd heb, zal gebruiken tijdens moeilijke momenten of als ik even wat rust nodig heb.

Weer vertrouwen in mijzelf gekregen. Alles wat ik zie en ervaar, kan ik nu een plaats geven!

“Inzicht in en bewustwording van beelddenken geeft rust en ruimte in geest en lichaam. Het biedt op termijn meer zelfvertrouwen en ook meer mogelijkheden in het eigen functioneren.”


“Het resultaat is dat ik veel (zelf)bewuster leef en dat ik echt uit mezelf haal wat erin zit”

Karin heeft mij bewust gemaakt van de kwaliteiten die ik heb als beelddenker en hoe ik deze beter kan inzetten. Daarnaast heeft ze me inzicht gegeven in de onbewuste overtuigingen die ik heb hoe die mijn emoties en gedrag beïnvloeden. Met simpele, maar doelmatige oefeningen heeft zij mij geleerd meer controle te hebben over deze emoties en mijn gedrag. Het resultaat is dat ik veel (zelf)bewuster leef en dat ik echt uit mezelf haal wat erin zit.

Fijn voor al die ouders en kinderen, want dat onbegrip is killing!

"Het gesprek heeft mij veel helder gemaakt”

Het gesprek heeft mij veel helder gemaakt. Nu kan ik de verwarring en soms frustratie plaatsen die ik kan voelen als ik iets wil vertellen. Wat ik vertel, is voor mij op dat moment duidelijk, terwijl het voor anderen abracadabra kan zijn. Weer anderen begrijpen mij onmiddellijk. Met hun gaat het delen van gedachten sneller dan het licht.

Inzicht in en bewustwording van beelddenken geeft rust en ruimte in geest en lichaam. Het biedt op termijn meer zelfvertrouwen.

“Ze is een uitstekende coach en ik ben erg blij dat ik met haar in zee ben gegaan!”

Met een scriptiedeadline en de daaropvolgende scriptieverdediging voor ogen, werd ik behoorlijk onzeker. Via via ben ik bij Karin terechtgekomen. Zij heeft mij enorm geholpen door me te leren zaken in een andere context te plaatsen en door me handvatten aan te reiken die me zekerder maken. De combinatie van haar technieken heeft bij mij veel effect gehad en ik ben dan ook geslaagd! Ze is een uitstekende coach en ik ben erg blij dat ik met haar in zee ben gegaan!