Twitter facebook linkedin kl
goed-in-beeld
Karin Breen-Posthuma
M: 06 - 21570717
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karin Breen - Posthuma

Beelddenken laat mij niet meer los

karinNa mijn opleiding fysiotherapie in Utrecht heb ik vijftien jaar in diverse particuliere praktijken gewerkt. Naast de praktische handelingen sprak het begeleiden van de patiënten mij erg aan. Daarnaast heb ik een aantal jaren cursussen gevolgd op het Centrum voor Leven en Intuїtie (CLI) in Utrecht. Door de simpele vraag "Als je het woord 'boom' hoort, zie je dan letters of het plaatje van de boom?" besefte ik dat ik in beelden dacht. Maar dat was het niet alleen. Naast het beeld voelde ik ook de sfeer van het beeld, en dat bleek een veel grotere impact op mijn leven te hebben dan ik altijd had gedacht. Veel dingen vielen op hun plaats. Later realiseerde ik me dat er ook veel mensen zijn die de letters voor zich zien. Sinds het eerste moment dat ik in aanraking kwam met beelddenken, laat het me niet meer los.

Gebruik het talent beelddenken

Om er mijn vak van te maken heb ik de opleiding Coaching Basics gevolgd en vervolgens de opleiding tot Master Coach bij het Europees Instituut/De Baak in Driebergen. Daarnaast ben ik Kernvisie coach/counselor. Ik organiseer lezingen 'Beelddenken in beeld' op scholen, omdat ik het belangrijk vind dat er meer bekend wordt over beelddenken, dat vaak samenhangt met hooggevoeligheid. Het is mijn missie om beelddenkers – al dan niet met hooggevoeligheid – weer vertrouwen te geven in hun talent: het beelddenken. En ik leer hun deze kwaliteit te gebruiken. Hierdoor kan het leven een stuk eenvoudiger voor hen worden!

Meer vertrouwen, minder inspanning

Wat kan ik betekenen voor hooggevoelige beelddenkers? Zichzelf beter leren afschermen voor de vele prikkels die ze uit hun omgeving oppikken. Daardoor kunnen ze meer ontspannen in het leven staan. En als gevolg daarvan kunnen ze op hun eigen manier functioneren. Met vertrouwen en minder inspanning.

Wilt u meer weten over Goed-in-Beeld?

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 - 21570717 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..