Twitter facebook linkedin kl
goed-in-beeld
Karin Breen-Posthuma
M: 06 - 21570717
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ik wist niet dat het
zo makkelijk was
uitspraak cliënt; Goed-in-beeld

Inzicht in en bewustwording van beelddenken geeft rust en ruimte in geest en lichaam" … . Het biedt op termijn meer zelfvertrouwen en ook meer mogelijkheden in het eigen functioneren. 

Coaching voor volwassenen

Volwassen beelddenkers zijn opgegroeid in een wereld die niet is ingericht op hun manier van denken. Vaak hebben zij hun eigen manieren gevonden om mee te draaien in de maatschappij die hoofdzakelijk op taal is gericht.

Herken beelddenkende kwaliteiten

Tijdens de coaching leert u uw beelddenkende kwaliteiten herkennen. U ontdekt waar uw kracht ligt en hoe u deze kunt inzetten. Het gevolg is meer ontspanning: u krijgt eindelijk inzicht hoe het komt dat u vaak anders denkt dan anderen. Vervolgens krijgt u de tools om daarmee om te gaan.

Reacties van volwassen beelddenkers

"Ik heb al heel wat therapieën gedaan sinds ik ME/CVS heb, maar deze helpt echt."

"Ontzettend leerzaam een kijkje in je eigen hoofd, ik had het jaren eerder moeten doen."

"Het gesprek heeft mij veel helder gemaakt. Nu kan ik de verwarring en soms frustratie plaatsen die ik kan voelen als ik iets wil vertellen. Wat ik vertel, is voor mij op dat moment duidelijk, terwijl het voor anderen abracadabra kan zijn. Weer anderen begrijpen mij onmiddellijk. Met hun gaat het delen van gedachten sneller dan het licht."

"Met een scriptiedeadline en de daaropvolgende scriptieverdediging voor ogen, werd ik behoorlijk onzeker. Via via ben ik bij Karin terechtgekomen. Zij heeft mij enorm geholpen door me te leren zaken in een andere context te plaatsen en door me handvatten aan te reiken die me zekerder maken. De combinatie van haar technieken heeft bij mij veel effect gehad en ik ben dan ook geslaagd! Ze is een uitstekende coach en ik ben erg blij dat ik met haar in zee ben gegaan!"

Meer informatie

Naast coaching voor volwassenen, begeleidt ik ook kinderen en middelbare scholieren.

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek over hoe ik uw kind kan begeleiden.